Viareggio

Sfeervolle hotels in en rondom Viareggio

Hieronder vindt u sfeervolle, authentieke hotels in en rondom Viareggio. Hiervandaan kunt u uitstekend Viareggio en omgeving bezoeken. Door hieronder een hotel te selecteren kunt u de volgende onderdelen lezen:

  • beschrijving van het hotel inclusief het aantal sterren
  • de hotels zijn gevestigd in historische gebouwen, verbouwde boerderijen, zijn gites of appartementen. Veel keuze voor elke situatie
  • beoordelingen van het hotel door eerdere gasten
  • exacte locatie op de kaart van het gebied en/of stad
  • talloze foto's van het hotel inclusief de kamers en faciliteiten
  • u kunt nagaan of er voldoende beschikbaarheid is in de door u gewenste periode
  • u kunt direct veilig en betrouwbaar boeken, tegen scherpe tarieven en zonder reserveringskosten
  • u rekent pas na uw verblijf af bij uw hotel.

Sfeervolle hotels in en rondom Viareggio

Viareggio

De grootste badplaats van de Versilia biedt precies wat u van een traditioneel vakantieoord zou verwachten. Wanneer ze hun jachten hebben aangelegd, flaneren de bootbezitters over de brede kustpromenade, die is omzoomd met palmbomen, fraaie hotels in jugendstil en grand-cafés.

Bezienswaardigheden: Ook niet-gasten kunnen koffie of een drankje bestellen in de prachtige lobby van Hotel Principe di Piemonte of Hotel Royal. Breng in ieder geval een bezoek aan het opvallendste jugendstilgebouw van Viareggio, Grand Café Margherita, met de glanzende groene koepels. Ook de opslagplaatsen aan de noordelijke Via Marco Polo zijn een uitgebreider onderzoek waard; in de Cittadella del Carnevale kunt u het gehele jaar door bonte ca rnavalsfiguren bewonderen. Evenementen: Op vier zondagen in februari
viert Viareggio Carnevale, een stoet van .1.Q...

Carnevale Viareggio

Evenementen: Op vier zondagen in februari viert Viareggio Carnevale, een stoet van bonte corsowagens met hydraulisch aangedreven reuzenfiguren trekt dan over de kustpromenade. Meer informatie over dit spektakel is te vinden op www.viareggio.il carnevale.com.

Plattegrond Viareggio


Grotere kaart weergeven