Insight guide Reisgids Toscane

Insight Guide reisgids Toscane

Klik op de afbeelding
Klik op de afbeelding

Productomschrijving
Toscane is de geboorteplaats van de renaissance en sommigen vinden deze streek zelfs het meest geciviliseerde landschap op aarde. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de ontelbare rijkdommen van deze Italiaanse streek.
De boeiende geschiedenis en de cultuur van de bevolking, de Romaanse kerken en gotische kathedralen, de middeleeuwse kastelen en de renaissancepaleizen, de barokke villa's; het komt allemaal aan bod. Van de ruige kuststreek van Livorno tot de weelderige heuvels van de Chianti, van de stralende stad Florence tot het mysterieuze Siena; niets wordt vergeten. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themastukken over onder andere 'Toscaanse Ambachten', 'De Passie van de Palio' en 'De Chianti-wijnroute'.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accomodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, toeristische tips, uitgaan, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Insight Guide Toscane is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Klik hier om te bestellen.