Inside out Reiskit Toscane & Florence

Inside Out reiskit Toscana & Florence

Klik op de afbeelding
Klik op de afbeelding

Produktomschrijving
De Inside Out Reiskit bevat een combinatie van 5 elkaar aanvullende boekjes en kaarten.Een compleet pakket wat slim en overzichtelijk in elkaar zit en waarmee je een prima basis hebt voor je vakantie in Veneto of Toscana.
In de reisplanner vind je alles wat je nodig hebt om je vakantie tot in de kleinste details te plannen, van de namen en telefoonnummers van alle toeristenbureaus tot een kort en bondig overzicht van te bezoeken plaatsen en bezienswaardigheden. Ook kun je hotels, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden opzoeken.
Het tweede boekje, de reisgids, begint met een inleiding over de geschiedenis en eindigt met een paar pagina’s met veelgebruikte zinnetjes en een kleine culinaire woordenlijst. Verder is de indeling gebaseerd op de vier windstreken en is een apart hoofdstuk vrijgemaakt voor de hoofdstad van de regione. In de 192 pagina’s van het zakformaat gidsje staan meer dan 300 kleurenfoto’s van de bezienswaardigheden. In de tekst staan diverse verwijzingen naar de PopOutmaps, wegenkaarten en reisplanner.
De twee PopOutmaps zijn zakformaat stadskaarten met alle bezienswaardigheden. Bij Toscana beschik je daardoor niet alleen over een plattegrond van Firenze en het centrum van Firenze, maar ook van Pisa, Lucca en Siena. Ook een plattegrond van het Chiantigebied is bijgevoegd.
De geplastificeerde landkaart is opgewassen tegen vieze vingers en geknoei met espresso. De tweezijdige kaart toont je een overzicht van de hele streek; de steden, dorpen, parken, stranden, meren en bergketens die je in de reisgids vindt. Het formaat is 1 op 400.000.

Klik hier om te bestellen.